mandag 13. januar 2014


INSPO * UASHMAMA * CREASED PAPER POT *....

I nettbutikken finner du de super kule papirposene fra Uashmama, i tillegg til de artige og lekre beholderene/papirpottene "Creased paper pot" fra Oohh Collection.

Posene fra Uashmama føles som skinn, kan håndvaskes og pakkes flat når den ikke er i bruk. Posene er utformet slik at de tåler å brettes både opp og ned for å justere høyden etter hva du evt. ønsker å bruke posen(e) til!
Uashmama produserer sine produkter av et naturfiber som kommer fra dyrking, altså IKKE fra avskoging. Alle posene er designet og blir laget i Toscana.

Papirpottene "Creased paper pot" er laget av en fantastisk kombinasjon av resirkulerte

materialer. Den brettede og krøllete stilen på vokspapiret, gir produktet særpreg, sjarm og en flott finish.De er belagt med naturlig gummi på hele innsiden og er derfor 100% VANNTETT!Trebasen i bunnen av "potten" er laget av flott resirkulert mahogni, og gir en flott resultat i kombinasjon med det resirkulerte voks papiret.

Hos FinSTIL.no finner du noen av deres produkter i ulike farger og størrelser.
Utvalget i nettbutikken finner du her:
http://www.finstil.no/butikk/kurver-oppbevaring/2

 
*UASHMAMA*


 
 * CREASED PAPER POT *

 
 
 
Som du ser er både Uashmama posene og "Creased paper pots" like fine til blomster som til oppbevaring på bad, kontor, soverom eller kjøkkenutstyr. Flytt de rundt etter som hvor behovet befinner seg ;)

Husk at du også kan hente bestillingene i nettbutikken på lager, hvis du ønsker det!

 
Ha en strålende mandag videre - VI SKRIVES

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar