onsdag 27. august 2014Ny leverandør - Modern Wool

De vakreste og mykeste pleddene, laget i naturlig merinoull er på vei til FinSTIL!!
Bak Modern Wool står 3 dyktige personer fra California. De har spesialisert seg på naturlige produkter i ull fra sauer som beiter fritt bl.a. i Colorado. Ullen er behandlet så lite som mulig og for hånd, før den strikkes i tykke "tråder" på pinner store som små trær. Det produseres kun et lite antall pr måned og blir dermed en virkelig eksklusiv vare som ikke "alle" har - virkelig et helt spesielt og håndlaget vare. På første levering får vi derfor kun inn 1 stk av Chunky knit medium og 1 stk av Chunky knit small/baby.
Ønsker du en av de andre størrelsene eller evt fargen sort så er dette bestillingsvare og bestilling går da over mail. Da pleddene er såpass eksklusive med tanke på produksjonskapasitet så kan det fort bli venteliste på disse produktene.
Derfor kan det være lurt å bestille raskt om man ønsker å vente minst mulig - vi nærmer oss raskt høsten med mørkere kvelder, telys og fyr i peisen.


   
Chunky knit Large Throw - mål 107x137 cm - 4950,-


 
 
 


Chunky knit small/baby throw - mål 76x76 cm - 2295,-

Ullen er så myk og bløt at de kjære små bare elsker å kose deg på dette vakre pleddet!
Denne størrelsen er jo også den perfekte barsel/dåpsgaven - absolutt en vare som følger de i mange år og som også kan gå i arv da disse pleddene virkelig er noe for seg selv!

Pleddene ligger i nettbutikken tilgjengelig for fohåndsbestilling - du finner de her:
http://www.finstil.no/butikk/forhandsbestilling


Har du spørsmål om disse pleddene eller har andre ting du lurer på så send meg
gjerne en mail til nettbutikk@finstil.no. Jeg svarer gledelig :)


* Vi skives *

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar